Moselund Spejdercenter drives af en selvstændig forening. Foreningen er ejet af Gudenå Distrikt og Marselis Distrikt, KFUM-Spejderne.

Om centeret

Et åndehul i byen – ude i skoven

Moselund Spejdercenter arrangerer lejre og ture for spejdere og de udlejer spejderhytten og lejrpladser til spejdere, virksomheder og andre der måtte have lyst.

Centeret ligger ved Hinnerup på en naturskøn grund med 49.000 m2 flot og unik natur.

Moselund Spejdercenter
Århusvej 8-10
8382 Hinnerup

Læs mere på centeret hjemmeside

Aktiviteter

Lederne  på centret arrangerer hvert år sommerlejre for spejdertroppe i alle aldre og fra alle spejderkorps. De har aktiviteter, materialer og en masse ideer og de er på stedet til at hjælpe med det praktiske. Du kan altid ringe eller skrive til deres lejr-koordinator, hvis du har spørgsmål vedrørende en af deres lejre.

Moselund Spejdercenter tilbyder traditionen tro; Muslejr i pinsen, samt 1 centerlejr i løbet af sommeren. Du kan her læse lidt om de forskellige arrangementer og lejre.

Læs mere om arrangementer

Udlejning

Hos Moselund Spejdercenter kan I leje et rigtigt dejligt grønt område, med masser af plads til aktiviteter, skyggefulde steder, pladser til hygge og leg, stor lejrbålsplads og stor raftegård.

I kan, til jeres arrangement, leje lejrpladser på deres 6 hektar store område og/eller deres 150 kvadratmeter store udlejningshytte – Store Moselund.

Læs mere om udlejning