Distriktsturnering i samarbejde med Djursland Distrikt på Hummelmosen

Der blev afholdt distriktsturnering i samarbejde med Djursland Distrikt på Hummelmosen. Den 20.-22. Maj 2022

Fra Gudenå Distrikt var der kun 2 patruljer der deltog begge i Junior Grenen, hvor der totalt set var 7 patruljer. Det var en meget tæt turnering hvor der var fintælling for at få placeret den endelige placering.

PlaceringGruppe JuniorPatruljenavnIalt
1 (1)SilkeborgDen seje firekløver274
2 (1)ÅdalenÅdalen273
3 (2)RøndeIkea idioterne255
4 (3)RøndeBilka bøllerne252
5 (4)AuningChokoladekiksne247
6 (2)SilkeborgVingummierne240
7 (5)AuningSnifferne232

Tallene i parentes er placering i deres respektive distrikts turnering

Vinderpatruljen Den Seje Firekløver fra Silkeborg

De startede med at bygge en lejrplads. På dagsløbet var der 5 forskellige poster som blev vurderet. Det var koder, pionering, samarbejde, orientering, og kano. Derudover var der point vurdering af lejrplads samt madlavningen Lørdag aften. Derudover var der fælles lejrbålsunderholdning lørdag aften samt andagt og  præmieoverrækkelse og uddeling af mærker søndag

Som distrikt havde vi i år fået en lille opgave. Djursland Distrikt havde bedt Gudenå Distrikt om at stå for en af posterne på dagsløbet. Her skulle de på et lille opgaveløb i kano rundt på Colasøen, og tro mig den ønsker man ikke at kæntre i.

Turneringen viste et utrolig højt niveau i spejderfærdigheder, og ikke mindst smagsdommerne i madkonkurrencen kom tilbage med meget høje roser til de unges madlavning både smag konsistens og visuelt var det en oplevelse at være smagsdommer. Patruljerne havde ellers fået en efter min mening stor udfordring, da de skulle lave lasagne på bål.