Så mødes vi til inspiration og hygge, denne gang i Hammel. Fyld bilen op og vær med til lederforum. Alle over 15 år er velkomne.
På landsmødet havde vi et fantastisk experimentarium, hvor vi arbejdede med Vækst og gruppeudvikling. Det var super inspirerende at se al den kreativitet der blev lagt for dagen.
Vi har fået vores udviklingskonsulent Thomas Olsen til at komme forbi, og han vil præsentere nogle af de mange værktøjer, som man har arbejdet med i Vækst gruppen. Han har lovet at der bliver lidt for en hver, og frem for alt noget man kan tage med hjem og bruge i gruppen.
En af elementerne er rammerne for spejderarbejdet, og der starter vi med at se et fint eksempel på, hvad de har bygget i hammel i samarbejde med andre parter, og måske det er fedt med internationale oplevelser, så vi arbejder på at få et par stykker til at komme og fortælle om deres oplevelser på world scout jamboree i Korea.
Hammel er vært ved lidt kaffe og kage og hyggen kommer jo af sig selv, når vi mødes med gode spejderkammerater. Så fyld bilen op, vi ses i Hammel. Vi glæder os til at se jer.