DM i Spejder – Online Edition afholdes af én omgang. Det hele løber af stablen d. 24. april kl. 09.30.

Ja det er rigtigt – DM i Spejder bliver ikke som det plejer. Covid-19 (Corona) har gjort at vi har valgt at gentænke DM’s koncept for i år. Dette betyder at DM i 2021 vil blive afholdt virtuelt, hvor deltagelse sker patruljevis hjemme fra grupperne. Det er vores måde at sikre at vi næsten uanset hvordan Corona situationen udvikler sig, kan få afholdt et fedt DM i Spejder.

DM i Spejder bliver derfor markant anderledes i år end vi alle har været vant til. Anderledes behøver dog ikke at være dårligere, og vi gøre alt vi kan for at vores mange hundrede deltagende får sig en unik, spændende og anderledes spejderoplevelse. Vi er klar og det samme håber vi at i er!

Når weekenden er afsluttet vil vi have fundet Danmarks bedste Junior, Storspejder og Seniorpatrulje. Disse vil have håneretten de næste 2 år indtil DM afholdes nok en gang – til den tid formentligt på mere traditionel vis.

 

Hvem kan deltage?

Det kan alle Juniorer, Storspejdere og Seniorer (eller tilsvarende aldersinddelinger i de øvrige korps).

For de øvrige korps som ikke kender vores inddelinger så hedder det:

  • Juniorer (4-5. klasse)
  • Tropsspejdere (6-8. klasse)
  • Seniorer (9. klasse – 17 år).

Der er desuden mulighed for at have 1 enkelt medlem med i patruljen som stikker uden for aldersgruppen. Dog maksimalt fra enheden som ligger 1 tak over ens egen (altså ingen Seniorer med i en Junior patrulje).

Læs mere på dmispejder.dk