Linien Ud Nord 2021 – Online version har åbnet tilmeldingen

Er du klar til at blive udfordret, finde ny inspiration, møde andre ildsjæle, mærke spejderfællesskabet og genopdage betydningen af ‘Learning by Doing’? – Så er Linien Ud Nord lige stedet for dig!

Linien ud Nord er et uddannelses- og kursustilbud for voksne spejdere over hele landet. Det finder sted første weekend i marts måned, i det nord- og midtjyske, og med plads til op til 350 deltagere.

På weekenden kan du deltage på hele weekendkurser, der består af grenkurser og liniekurser, samt temakuser af forskellig varighed. Kursusudbuddet for weekenden bygger på Spejdermetodens 8 principper og understøtter derfor det daglige spejderarbejde hos KFUM-spejderne.

Grundet Covid-19, og dermed den online version af årets Linien Ud Nord, vil grenkurserne og liniekurserne ikke blive afholdt.

Du kan se frem til følgende temakurser til dette års Linien Ud:

Programmet for Linien Ud Nord udarbejdes fra år til år, baseret på erfaring, evalueringer og ønsker fra deltagere.  Derfor vil du hvert år kunne finde både velkendte og nye kurser. Dette betyder også, at du altid er velkommen til at komme med inputs til kursusideer – både kurser du selv kunne have lyst til at stå i spidsen for, eller kurser du kunne finde interessant at deltage på. Én ting er dog sikkert; vi arbejder altid ud fra princippet, at alle gren- og liniekurser skal kunne udbydes hvert år.

Tilmeld dig her

Eller læs mere på Linien Uds hjemmeside: linienudnord.dk